Selecteer een pagina

Over Ons

Btac Solutions is een modern ontwikkel- en productiebedrijf met test- en eindassemblage faciliteiten in huis. Bij Btac kunt u een compleet product van A tot Z laten ontwikkelen en produceren. Voor start-ups (beginnende bedrijven) zijn wij de ideale partner om te adviseren in het produceerbaar maken van een product.

Eigen ontwikkeling staat bij Btac vooraan. De producten die we maken hebben een belangrijke functie in het dagelijkse leven. Iedereen komt ons tegen op werk of bij een bezoek aan een openbare gelegenheid.

Wij leveren onze producten aan diverse relaties in Nederland en het buitenland. We hebben afnemers in Dubai, Abu Dhabi, Denemarken, Tsjechië, Slowakije en Frankrijk.

Al deze afnemers brengen onze producten op de markt in toonaangevende projecten.

Voorbeelden hiervan zijn: het Nationaal museum in Denemarken, de “Mall of de Emirates” in Dubai (het een na grootste winkelcentrum in de Emiraten), hotels en kantoorgebouwen in het midden oosten.

Btac beschikt op dit moment over:

  • Twee afzonderlijke SMT-robot lijnen voor het plaatsen van SMD componenten met een capaciteit van 8 miljoen SMD plaatsingen per maand daarnaast staan een reflow-oven met 15 zones.
  • Pillarhouse in-lijn Potsoldeer met 4 afzonderlijke soldeerkoppen.
  • Denso kit robot voor het plaatsen van packingen.
  • Eindtestfaciliteiten voor externe productie zoals camera’s, beveiligingssystemen en glasvezel netwerk componenten.

Alle vakgebieden hebben een zekere synergie met elkaar.
Het zijn dan ook allemaal langdurige samenwerkingsprojecten.

Btac Solutions is een UL en EN54 gecertificeerd bedrijf en moet aan de hoogste eisen voldoen. Dit wordt met een gemotiveerd team in IJmuiden uitgevoerd. Wij zijn een bedrijf waar medewerkers en duurzaamheid bovenaan staan.

Btac Solutions is genomineerd voor de “De IJmond Duurzaam Award 2021”.
De uitreiking is 11 februari 2021.